Diensten

Stukadoor

Spachtelpoets (ook wel spachtelputz) is een veel gekozen wandafwerking die ook wel sierpleister wordt genoemd. U kent het vast wel: van die fijne korreltjes op de muur. Spachtelpoets kan zowel buiten als binnen worden gebruikt. Voor buiten wordt een speciale spachtelpoets van buitenkwaliteit gebruikt. Immers, het stucwerk heeft buiten meer te lijden dan binnen. Spachtelpoets is sierlijk, stootbestendig en kleurecht. Kleine beschadigingen zullen niet snel opvallen. Daarnaast is reinigen van spachtelpoets ook eenvoudig; slechts met lauw water en een borstel. Tenslotte is spachtelpoets in vele kleuren en in verschillende korreldiktes beschikbaar. Granol is een variant op spachtelpoets waarbij de korrel grover van structuur is.

Wij leveren stukadoorswerk ook sausklaar, behangklaar of spuitklaar op. Wilt u na het stukadoorswerk (laten) schilderen, behangen, sauzen of spuiten? Wij zorgen voor de perfecte afwerking van wand en plafond.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij komen ook graag bij u langs in Alphen aan den Rijn en omstreken voor een vrijblijvend advies.

TELEFOON
0172 – 47 63 63

MOBIEL
06 – 53 34 83 56

E-MAIL
info@alphapaint.nl

Wij zijn actief in heel Zuid Holland, dus onder andere in: Alphen aan den Rijn, Berkel en Rodenrijs, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Gouda, Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam, Schiedam, Leiden en Zoetermeer.

Bel Direct! 0172 – 47 63 63