Diensten

Stukadoor Nieuwerkerk aan den IJssel

Goed, professioneel en betaalbaar stukadoorswerk, dat is wat u wilt. En dat is precies wat de stukadoors van Alpha Paint voor u kunnen verzorgen. Wij werken in de regio Nieuwerkerk aan den IJssel, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Alpha Paint heeft een jarenlange ervaring en biedt tal van diensten op het gebied van renovatie van panden: schilderwerk zowel binnen als buiten, houtrotreparatie en stukadoorswerk. Bij ons kunt u een totaalpakket afnemen: stukadoorswerk én schilderwerk. Immers dat gaat meestal hand in hand. U hoeft niet twee verschillende bedrijven in te huren en dat merkt u ook in uw portemonnee.

De stukadoors van Alpha Paint hebben een uitgebreide ervaring en kennis van zaken. Zij zorgen voor perfect afgewerkte wanden en plafonds, in elke omgeving. Afwerking van stukadoorswerk kan op verschillende manieren: spachtelpoets, granol, behangklaar, saus- of schilderklaar en spuitklaar.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij komen ook graag bij u langs in Alphen aan den Rijn en omstreken voor een vrijblijvend advies.

TELEFOON
0172 – 47 63 63

MOBIEL
06 – 53 34 83 56

E-MAIL
info@alphapaint.nl

Bel Direct! 0172 – 47 63 63