Diensten

Binnen schilderwerk

Bent u van plan om de wanden en het plafond van een nieuw likje verf te voorzien, omdat u bijvoorbeeld kort geleden een huis heeft gekocht? Of bent u gewoonweg toe aan een nieuwe sfeer in uw bestaande woning? Alphapaint helpt u graag verder om wensen met betrekking tot schilderwerk binnenshuis te realiseren.

Bent u er nog niet over uit welke verfkleur passend is bij het bestaand interieur of bestaan er twijfels omtrent de vraag of er nog stucwerk nodig is? Wij voorzien u graag van kleuradvies en geven u mogelijke oplossingen en tips met betrekking tot het verrichten van eventuele onderhoudswerkzaamheden.

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Vraag gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan via onze contactformulier. Voor meer informatie kunt u uiteraard bellen naar 0172-476363 of 06-53348356.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij komen ook graag bij u langs in Alphen aan den Rijn en omstreken voor een vrijblijvend advies.

TELEFOON
0172 – 47 63 63

MOBIEL
06 – 53 34 83 56

E-MAIL
info@alphapaint.nl

Wat verstaan we onder binnenschilderwerk?

Binnenschilderwerk omvat het schilderen van alle oppervlakken binnen in een woning of gebouw. Dit kan onder andere muren, plafonds, deuren, kozijnen en trappen omvatten.

Het doel van binnenschilderwerk is niet alleen om oppervlakken te verfraaien en een frisse uitstraling te geven, maar ook om deze te beschermen tegen slijtage en beschadiging. Een goede verflaag kan bijvoorbeeld voorkomen dat vocht de muren binnendringt, of kan bescherming bieden tegen krassen of beschadigingen.

Bij het uitvoeren van binnenschilderwerk wordt er eerst gezorgd dat de oppervlakken schoon, droog en vrij van stof en vuil zijn. Vervolgens wordt er een primer aangebracht om de ondergrond te prepareren en hechting van de verf te bevorderen. Daarna wordt er één of meerdere lagen verf aangebracht, afhankelijk van het gewenste resultaat en de vereisten voor bescherming en duurzaamheid.

Bij binnenschilderwerk is het belangrijk om kwalitatieve verf te gebruiken die geschikt is voor het oppervlak en de omstandigheden in de ruimte. Daarnaast is het belangrijk dat het schilderwerk zorgvuldig en professioneel wordt uitgevoerd, om een mooi en duurzaam resultaat te bereiken. Een ervaren schilder kan u hierbij helpen en zorgen voor een perfect afgewerkte ruimte.

Werkgebied Alpha Pain schilders

Wij zijn actief in heel Zuid Holland, dus onder andere in: Alphen aan den Rijn, Berkel en Rodenrijs, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Gouda, Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam, Schiedam, Leiden en Zoetermeer.