Diensten

Schilder Rotterdam

Goed, professioneel en betaalbaar schilderwerk, dat is wat u wilt. En dat is precies wat de schilders van Alpha Paint voor u kunnen verzorgen. Wij werken in de regio Rotterdam, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Alpha Paint heeft een jarenlange ervaring en biedt tal van diensten op het gebied van renovatie van panden: schilderwerk zowel binnen als buiten, houtrotreparatie, behangwerk en stukadoorswerk. Bij ons kunt u een totaalpakket afnemen voor schilder-, stuc- en behangwerkzaamheden. Immers dat gaat meestal hand in hand. U hoeft niet verschillende bedrijven in te huren en dat scheelt tijd en geld.

De vaklieden van Alpha Paint hebben een uitgebreide ervaring en kennis van zaken. Zij zorgen voor perfect afgewerkte wanden en plafonds, in elke omgeving.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij komen ook graag bij u langs in Alphen aan den Rijn en omstreken voor een vrijblijvend advies.

TELEFOON
0172 – 47 63 63

MOBIEL
06 – 53 34 83 56

E-MAIL
info@alphapaint.nl

Schildersbedrijf Rotterdam

Bent u van plan om de wanden en het plafond van uw Rotterdamse woning van een nieuw likje verf te voorzien? Of heeft u juist een schilder nodig voor de buitenkant van uw woning of bedrijfspand. Dan bent u bij Alpha Paint aan het juiste adres, wij zijn een ervaren en betrouwbaar schildersbedrijf in Rotterdam. Vraag vandaag nog gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Sinds 2005 zijn wij lid van Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder. Ook zijn we al 25 jaar het vertrouwde adres voor alle soorten schilderwerk, kleuradviezen, behangwerk en stukadoorswerk. Op Kiyoh beoordelen klanten ons met een 9,1. Hier zijn we zeer trots op! De tevredenheid van u als klant staat bij ons hoog in het vaandel.

Bel Direct! 0172 – 47 63 63