Diensten

Buiten schilderwerk

Weersomstandigheden zoals regen, hagel en zonnestralen kunnen de kwaliteit van het buitenschilderwerk snel verlagen. Hierdoor kan de uitstraling van uw woning of bedrijfspand aangetast worden. Enorm belangrijk is het dus om bij buitenschilderwerk uitsluitend te werken met goed en kwalitatieve verfsoorten en verfmateriaal, waarbij deze bestand zijn tegen alle weersinvloeden in Nederland.

Alphapaint weet bijvoorbeeld als geen ander welke verfsoorten het meest geschikt zijn in combinatie met de verschillende ondergronden. Graag adviseren wij u hoe u buitenschilderwerk zelf kan bijhouden om extra onderhoudskosten op de lange termijn te besparen.

Heeft u een schilderproject buiten uw huis voor ogen? Via onze offerteformulier is het mogelijk om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, zodat wij u een passend voorstel kunnen doen. Voor aanvullende informatie over buitenschilderwerk kunt u bellen naar 0172-476363 of 06-53348356.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij komen ook graag bij u langs in Alphen aan den Rijn en omstreken voor een vrijblijvend advies.

TELEFOON
0172 – 47 63 63

MOBIEL
06 – 53 34 83 56

E-MAIL
info@alphapaint.nl

Bel Direct! 0172 – 47 63 63