Diensten

Stukadoor Alphen aan den Rijn

Goed, professioneel en betaalbaar stukadoorswerk, dat is wat u wilt. En dat is precies wat de stukadoors van Alpha Paint voor u kunnen verzorgen. Wij werken in de regio Alphen aan den Rijn, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Alpha Paint heeft een jarenlange ervaring en biedt tal van diensten op het gebied van renovatie van panden: schilderwerk zowel binnen als buiten, houtrotreparatie en stukadoorswerk. Bij ons kunt u een totaalpakket afnemen: stukadoorswerk én schilderwerk. Immers dat gaat meestal hand in hand. U hoeft niet twee verschillende bedrijven in te huren en dat merkt u ook in uw portemonnee.

De stukadoors van Alpha Paint hebben een uitgebreide ervaring en kennis van zaken. Zij zorgen voor perfect afgewerkte wanden en plafonds, in elke omgeving. Afwerking van stukadoorswerk kan op verschillende manieren: spachtelpoets, granol, behangklaar, saus- of schilderklaar en spuitklaar.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij komen ook graag bij u langs in Alphen aan den Rijn en omstreken voor een vrijblijvend advies.

TELEFOON
0172 – 47 63 63

MOBIEL
06 – 53 34 83 56

E-MAIL
info@alphapaint.nl

Redenen om te kiezen voor stucwerk door een ervaren stukadoor

Ten eerste kan een ervaren stukadoor de klus veel sneller en efficiënter uitvoeren dan een amateur. Het kost vaak veel tijd en moeite om het stucwerk mooi en strak te krijgen, maar een ervaren stukadoor weet precies wat hij moet doen en kan dit veel sneller en beter uitvoeren.

Ten tweede kan een ervaren stukadoor u adviseren over het soort stucwerk dat het beste bij uw woning of pand past. Er zijn verschillende soorten stucwerk met elk hun eigen eigenschappen en voordelen. Een ervaren stukadoor kan u helpen bij het maken van de juiste keuze en kan u advies geven over bijvoorbeeld de kleur en de afwerking.

Ten derde kan een ervaren stukadoor ervoor zorgen dat het stucwerk van hoge kwaliteit is en lang meegaat. Hij weet welke materialen het beste zijn en hoe hij deze op de juiste manier moet aanbrengen. Hierdoor kunt u jarenlang genieten van mooi en strak stucwerk, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over scheuren of andere gebreken.

Tot slot kan een ervaren stukadoor ook zorgen voor een mooi en professioneel eindresultaat. Het stucwerk zal er strak en netjes uitzien en zal bijdragen aan de uitstraling van uw woning of pand. Bovendien kan mooi stucwerk ook de waarde van uw woning verhogen, wat natuurlijk altijd mooi meegenomen is.

Bel Direct! 0172 – 47 63 63