Diensten

Zelf verfspatten verwijderen

Verfspatten kunnen ontstaan tijdens het schilderen, maar gelukkig zijn ze makkelijk te verwijderen als u weet hoe. Hieronder vindt u een stap-voor-stap handleiding voor hoe u verfspatten zelf kunt verwijderen.

Doe dit eerst

  • Schaf van te voren oplosmiddel/verfverwijderaar aan die passend is bij de klus.
  • Koop een verfkrabber
  • Handschoenen zijn ook aanbevolen

Zelf verfspatten verwijderen: Stappenplan

Stap 1: Beoordeel de verfspatten en bepaal wat voor soort verf het is. Dit is belangrijk omdat sommige verfsoorten makkelijker te verwijderen zijn dan andere.

Stap 2: Gebruik de juiste verfverwijderaar voor de verfspatten. Er zijn verschillende soorten verfverwijderaars beschikbaar, dus kies de juiste voor het soort verf dat u heeft.

Stap 3: Breng de verfafbijt aan op de verfspatten en laat het een tijdje intrekken volgens de instructies op de verpakking.

Stap 4: Verwijder de verf met een schone, droge doek of met behulp van staalwol. Als de verf nog steeds niet weg is, herhaal stap 3 en 4.

Samenvattend

Met deze stappen weet u hoe verfspatten zelf te verwijderen. Mocht u toch hulp nodig hebben, dan is Schildersbedrijf Alpha Paint altijd beschikbaar om u te helpen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij komen ook graag bij u langs in Alphen aan den Rijn en omstreken voor een vrijblijvend advies.

TELEFOON
0172 – 47 63 63

MOBIEL
06 – 53 34 83 56

E-MAIL
info@alphapaint.nl

Bel Direct! 0172 – 47 63 63