Diensten

Behanger Leiden

Goed, professioneel en betaalbaar behangwerk, dat is wat u wilt. En dat is precies wat de behangers van Alpha Paint voor u kunnen verzorgen. Wij werken in de regio Leiden, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Alpha Paint heeft een jarenlange ervaring en biedt tal van diensten op het gebied van renovatie van panden: schilderwerk zowel binnen als buiten, houtrotreparatie, behangwerk en stukadoorswerk. Bij ons kunt u een totaalpakket afnemen van stukadoorswerk én behangwerk. Immers dat gaat meestal hand in hand. U hoeft niet twee verschillende bedrijven in te huren en dat merkt u ook in uw portemonnee.

De vaklieden van Alpha Paint hebben een uitgebreide ervaring en kennis van zaken. Zij zorgen voor perfect afgewerkte wanden en plafonds, in elke omgeving.

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij komen ook graag bij u langs in Alphen aan den Rijn en omstreken voor een vrijblijvend advies.

TELEFOON
0172 – 47 63 63

MOBIEL
06 – 53 34 83 56

E-MAIL
info@alphapaint.nl

Waarom kiezen voor Alpha Paint?

  • Meer Dan 25 Jaar Ervaring
  • Professionele Vakmannen
  • Perfect Afgewerkte Wanden
  • Beoordeeld met een 9,2
  • Binnen 48 uur een vrijblijvende offerte

Renovlies-behang Leiden

Renovliesbehang wordt ook wel renovatievlies of renovatiebehang genoemd. Het biedt dezelfde strakke muren als stucwerk. Het geeft een volledig naadloos resultaat met weinig risico op deuken en krassen. Het is ons meest gevraagde dienst en niet voor niks, het is een duurzaam materiaal wat lang mee gaat en uw huis in Leiden er weer netjes uit laat zien.

Glasvliesbehang Leiden

Alpha Paint is al jarenlang een erkend behangbedrijf in Leiden en omgeving. Door onze 25 jaar aan ervaring als interieurschilder en glasvezelbehanger kunnen wij klanten verzekeren van optimale kwaliteit met betrekking tot het opgeleverde werk en de onderhoud hiervan. Ook behangen wij met glasvliesbehang, wat een prachtig materiaal is om uw muren glad mee te maken.

Bel Direct! 0172 – 47 63 63